Vaccinatie is geen immunisatie

(Anneke Bleeker) Vaccinaties, een onderwerp waar je zeer regelmatig mee geconfronteerd wordt. Via de media en andere wegen is het de laatste jaren steeds meer duidelijk dat men grootschalig voor van alles en nog wat wel een ‘spuitje’ heeft. Maar hoe onschuldig zijn deze farmaceutische ‘hoogstandjes’?

Dat was iets wat ik mij ook afvroeg toen men in het najaar van 2008 op grote schaal het HPV-vaccin voor meisjes vanaf 12 jaar begon te promoten; het leek echter meer op opdringen, waardoor mijn argwaan steeds groter werd. In de maanden erna werd het mij steeds duidelijker: niet alleen dit vaccin zou vermeden moeten worden, maar alle vaccins kwamen in een totaal ander daglicht te staan. Wat strooide men iedereen ladingen zand in de ogen en wat werden ouders onheus behandeld wanneer zij vragen stelden, twijfelden of eenvoudigweg vaccins weigerden voor hun kleintjes. Alsof je een crimineel bent.

Vanaf 17 februari 2009 ben ik onafgebroken bezig met het delen van informatie en ten aanzien van vaccins gebeurde dit hevig in 2009/2010. Mijn boek: Wat je niet verteld wordt over vaccinaties … verscheen in die periode via uitgeverij Succesboeken en vele lezingen verder zijn daar de Gezond Verstand Avonden uit ontstaan. Op maandelijkse basis worden er nu op vele locaties in het land lezingen gegeven en ook regelmatig over vaccinaties. Dit is bitterhard nodig omdat heel veel ouders onwetend zijn, zich aangevallen of overdonderd voelen door de GGD, het RIVM of door familie of buren die het beter denken te weten.

Er is zoveel desinformatie. Mijn boek is uitverkocht en ik heb helaas geen tijd om het weer
aan te passen met de meest recente informatie. Wat mij opvalt en wat we als bijzonder ervaren is dat nu het is uitverkocht er in verhouding nog nooit zoveel vraag naar is geweest. Maar gelukkig is het boek Vaccinatie Is Geen Immunisatie verschenen, geschreven door Tim O’Shea via Schrijverij Mooi Mens.

Toen ik het in handen had was ik blij want het is een naslagwerk vol met feiten die kloppen. Allerlei schandalen worden genoemd, maar ook de gevaren van alle vaccinaties. De belangenverstrengelingen en hoe men ons via de media op het verkeerde been zet. Wie dit boek in handen heeft en diverse zaken heeft gelezen en dan nog twijfelt, leest absoluut niet goed.

Artsen en iedereen die verantwoordelijk is voor vaccins, ook zij die ze produceren, zouden
verplicht dit boek moeten lezen. Zelf ben ik heel blij dat dit boek op de markt is gekomen, dat geeft mij weer de rust verder te gaan waar ik mee bezig ben, namelijk: de Gezond Verstand Avonden verder uitbreiden zodat er nog meer lezingen door het land heen gegeven kunnen worden, ook over vaccinaties want ook daarover staan met grote regelmaat lezingen op onze agenda.

Wie lezingen geeft via ons concept mag te alle tijden dit boek te koop aanbieden, wellicht helpt dit weer een stukje verder in de totale bewustwording. Laat dit boek een bestseller worden want hoeveel verschillende boeken moeten er anders nog komen om de waarheid aan het licht te brengen?

Bronnen: www.gezondverstandavonden.nl en www.verontrustemoeders.nl

 

Translate »