Aanwezigheid van Zijn

(Green Renaissance) “De bomen houden dode bladeren niet vast, maar raken ze kwijt om plaats te maken voor nieuwe. Daar kunnen wij van leren, door het verleden los te laten en ons te richten op het nu. We kunnen het verleden niet veranderen, maar we kunnen het heden en de toekomst helderder en beter maken, niet bitter.” ~ Kemi Sogunle

Overwinnen, leren en Zijn

Als je door een pijnlijke tijd in je leven gaat, weet dan dat het nooit waardeloos is. Deze moeilijke tijden leren je mogelijkheden te zien die je op de comfortabele momenten nooit zou hebben doorgrond.

Laten we weigeren ons te laten tegenhouden door pijn of verdriet. Laten we overwinnen. Laten we leren onszelf weer leven in te blazen. Laten we een manier van leven aannemen die magisch is, zodat we elke morgen dankbaar, vrijgevig en vrij kunnen opstaan.

Wie is Green Renaissance? Wij zijn Michael en Justine – gepassioneerde filmmakers, die off-grid leven en onze tijd besteden aan het maken van films waarvan we hopen dat ze inspireren en positiviteit delen in de wereld.

Al onze films worden mogelijk gemaakt door de gulle steun van onze sponsors.
Om deel uit te maken van deze reis: https://www.patreon.com/greenrenaissance
Als je liever een eenmalige bijdrage doet, onze PayPal gegevens zijn: paypal.me/greenenaissance

Source: Green Renaissance


Je kunt ook interesse hebben in:

Gratitude: Een film van Louie Schwartzberg

De schoonheid van de menselijke huid in elke kleur | Angélica Dass

Translate »