Gewoon mooi zijn

(Green Renaissance) Streef naar schoonheid, hoop, liefde en vriendelijkheid. Streef naar een kans om deze wereld voor iemand anders te verbeteren. Laten we gewoon mooi zijn.

Gewoon mooi zijn

Overal spullen! Tassen, kleren, auto’s, iPads. We houden van onze spullen. En mettertijd zijn we gaan geloven dat deze ‘spullen’ bepalen wie we zijn. Maar onze bezittingen zullen nooit volledig voldoen aan de diepste verlangens van onze ziel. Dat hebben ze nooit gedaan. En ze zijn niet van plan om te beginnen. In feite leiden ze ons meestal af van juist die dingen die zin geven aan ons leven.

In plaats daarvan wordt ons leven bepaald door de keuzes die we maken. Het zijn deze keuzes die ons karakter bepalen, ons authentieke zelf. Kies dus verstandig. Mis het niet door belang te hechten aan dingen in plaats van aan mensen. Streef naar schoonheid, hoop, liefde en vriendelijkheid. Streef naar mogelijkheden om deze wereld voor iemand anders te verbeteren. Laten we gewoon mooi zijn.

Dank aan allen, die deze film mogelijk maakten. Al onze films zijn volledig crowdfunded. Dus als je ons verder zou willen steunen op onze reis, ga dan naar onze Green Renaissance pagina.

Bron: Green Renaissance 


Je kunt ook interesse hebben in:

De essentie van het leven

Doe dat waar je blij van wordt

Translate »