“Liefs, mammie” Jenny Jackson

(Green Renaissance) Het gezin is de plek waar we leren grenzen te verleggen, op knoppen te drukken, ruzie te maken en te verdedigen. We zien elkaar in onze meest kwetsbare, boze en hartverscheurende momenten.

Jenny Jackson, liefs mammie

“Families zijn zo ingewikkeld, nietwaar?”

– Jenny Jackson

We groeien op en ontdekken wie we zijn te midden van onze familie. Maar we vergeten vaak dat zij ook gewoon mensen zijn die het voor zichzelf uitzoeken. We komen allemaal aan tafel met onze eigen bagage en verwachtingen. En hoewel we het niet altijd met elkaar eens zullen zijn, hebben we wel inspraak in de manier waarop we met elkaar omgaan en de manier waarop we op elkaars eigenheid en idiosyncrasieën reageren.

Het gezin is ook de plek waar we leren accepteren, ons verontschuldigen, loslaten en verder gaan. En door dit alles scheppen we een band van gedeelde geschiedenis, en ook een gevoel van onvoorwaardelijke steun en vergeving.

Wie is Green Renaissance? Wij zijn Michael en Justine – gepassioneerde filmmakers, die off-grid leven en onze tijd besteden aan het maken van films waarvan we hopen dat ze inspireren en positiviteit delen in de wereld.

Al onze films worden mogelijk gemaakt door de gulle steun van onze sponsors.
Om deel uit te maken van deze reis: https://www.patreon.com/greenrenaissance
Als je liever een eenmalige bijdrage doet, onze PayPal gegevens zijn: paypal.me/greenenaissance

Bron: Green Renaissance


Je kunt ook interesse hebben in:

All cats are black

20 EQ-tips voor het verbeteren van familierelaties

Translate »