Tijd om te gaan leven

(Green Renaissance) In onze moderne cultuur van lange werkdagen hechten we veel waarde aan carrière en succes. Het is dus niet verwonderlijk dat pensionering wordt gezien als een einde en niet als het begin van iets nieuws.

Tijd om te gaan leven

Maar het is een vergissing te denken dat je een baan moet hebben om productief of voldaan te zijn. Veel mensen bereiken met pensioen veel meer dan op hun werk, omdat ze eindelijk de tijd hebben om hun interesses op te pakken en hun passies trouw te blijven.

Pensioen is een geestesgesteldheid en niet iets dat op een bepaalde leeftijd begint. En het leven hoeft niet af te sluiten of te eindigen. In feite kan het zich openen op verrassende en helende manieren. En het kan ook een reis van ontdekking en avontuur zijn. Ga erheen met nieuwsgierigheid naar jezelf en omarm de mogelijkheden die zich voor je openen.

Gefilmd in Suurbraak, Zuid-Afrika.
Met Gary Goldstein.

Al onze films worden mogelijk gemaakt door de gulle steun van onze mecenassen.
Om deel uit te maken van deze reis: https://www.patreon.com/greenrenaissance
Als u liever een eenmalige bijdrage doet, onze PayPal gegevens zijn : paypal.me/greenrenaissance

Wie is Green Renaissance? Wij zijn Michael en Justine – gepassioneerde filmmakers, die off-grid leven en onze tijd besteden aan het maken van films die hopelijk inspireren en positiviteit delen in de wereld.

Bron: Green Renaissance


Je kunt ook interesse hebben in: 

Veerkracht is de sleutel tot succes

Hoe te stoppen met het zoeken naar geluk op alle verkeerde plaatsen

Translate »