Wees gewoon aardig

(Green Renaissance) Verandering is als een rivier: niets blijft hetzelfde, want het leven zoals wij dat kennen kan in een oogwenk veranderen.

Wees gewoon aardig

We weten nooit wat er om de hoek ligt en we kunnen niet alles in het leven controleren. Hoezeer je je ook voorbereidt en plant, sommige dingen gaan toch niet zoals je wilt. Dus waarom blijven we dat verwachten?

Als je leert hoe je verandering kunt omarmen, zul je merken dat de onzekerheid van het leven iets minder eng aanvoelt. Leef in het moment, koester de mensen van wie we houden en waardeer wat er nu gebeurt. En als we dat doen, wordt het leven een onverwacht avontuur, gevuld met onvoorstelbare vreugde.

Wie is Green Renaissance? Wij zijn Michael en Justine – gepassioneerde filmmakers, die off-grid leven en onze tijd besteden aan het maken van films waarvan we hopen dat ze inspireren en positiviteit delen in de wereld.

Al onze films worden mogelijk gemaakt door de gulle steun van onze begunstigers.. Om deel uit te maken van deze reis: https://www.patreon.com/greenrenaissance. Als u liever een eenmalige bijdrage doet, zijn onze PayPal gegevens: paypal.me/greenrenaissance

Bron: Green Renaissance


Je kunt ook interesse hebben in: 

Mensen vinden je waarschijnlijk aardiger dan je denkt

“Liefs, mammie” Jenny Jackson

Translate »