Verander je woorden, verander je leven (inspirerende video)

(Just Be You | Marian Palsgraaf) Woordgebruik is heel krachtig. Het kan de mens breken en de mens maken.

Als je positief denkt voel je je beter, zit je beter in je vel en zal je je gelukkig(er) voelen. Ik lees zo vaak dat het niet makkelijk is om dit te doen of om je op positiviteit te richten. Vandaar de inspiratie voor de onderstaande twee video’s.

 

Verander je woorden, verander je leven

Wees je bewust van je gedachten, maar wees ook alert op de woorden die je in je dagelijkse activiteiten en in je contacten met andere mensen gebruikt.

Als je meer vreugde in je leven wilt, zul je daar meer aandacht aan moeten besteden. Gek genoeg blijven we vaak alle problemen en alles wat er misging maar herhalen en herhalen. Door juist meer aandacht te geven, te praten over alles wat wel goed ging, waar je blij mee bent verspreidt je in ieder geval positievere energie. En energie van gelijk niveau trekt elkaar aan!

Zijn jouw woorden positief, liefdevol, warm en vreugdevol? Of zijn het woorden vol met negativiteit, kritiek, wrok en boosheid?

Merk je aan jezelf dat je in een negatieve gedachten spiraal bent beland? Verplaats je gedachten dan naar iets positiefs en/of kijk wat er positief is aan een bepaalde gebeurtenis.

 

De kracht van woorden I

 

De kracht van woorden II

Bron: Just Be You


Je Kunt ook interesse hebben in:

Het hele plan zit in je hoofd. Maar waar begin je? Zeven manieren om magische woorden te gebruiken

Mentale kracht

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »