De dolheid van liefde

(Green Renaissance) Liefde is zoveel meer dan een willekeurig, euforisch gevoel. En echte liefde is niet altijd donzig, schattig en knuffelbaar.

Echte liefde

Vaker wel dan niet heeft echte liefde de mouwen opgestroopt, vuil op de armen gesmeerd, en druipt het zweet van het voorhoofd.

Echte liefde vraagt ons moeilijke dingen te doen – elkaar te vergeven, elkaar te steunen, elkaar te troosten en voor elkaar te zorgen – in soms de moeilijkste tijden van ons leven. Verliefd worden is vallen in alle wonderen en pijn die het leven voor ons in petto heeft. Verliefd worden is een van de mooiste reizen die we kunnen maken.

Een prachtig boek werd onlangs gepubliceerd, met meer details over Philipp’s leven.
“A Watchmaker’s Romance with Time” is deels filosofie, deels wetenschap, deels geschiedenis en deels romantiek – alles verweven in een prachtig verhaal over de ontvouwing van een opmerkelijk leven.
U kunt het boek hier vinden – https://www.amazon.com/Watchmakers-Ro…

Al onze films worden mogelijk gemaakt door de gulle steun van onze mecenassen.
Om deel uit te maken van deze reis : https://www.patreon.com/greenrenaissance
Als u liever een eenmalige bijdrage wilt doen, onze PayPal gegevens zijn : paypal.me/greenrenaissance

Wie is Green Renaissance? Wij zijn Michael en Justine – gepassioneerde filmmakers, leven off-grid en wijden onze tijd aan het maken van films waarvan wij hopen dat ze inspireren en positiviteit delen in de wereld.

Bron: Green Renaissance


Je kunt ook interesse hebben in:

The writings of an earth lover

Liefde of angst: De keuze die je leven verandert 

Translate »