Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 1 december 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Voor iedereen geldt dat Jupiter eind 2007 zijn conjunctie maakte met Jupiter, en nu komt die rond, driekwart tijdens zijn weg in de cirkel. En dat driekwart vierkant is een opeenhoping, het is alles wat is begonnen. Al de zaadjes die gezaaid zijn; de nieuwe ideeën, de nieuwe zaken, de nieuwe relaties, de nieuwe uitdagingen, de nieuwe visies over hoe we willen dat de wereld eruit gaat zien, het werk, de regering, onze zaken, onze kinderen, onze toekomst, onze planeet. Super krachtig!

En nu kan deze Jupiter vierkant Pluto een aantal uitdagingen brengen. Dit driekwart vierkant is een crisis in bewustzijn. Dit is echt zo’n tijd, maar het kan ook een tijd zijn van bloesemen, waarbij het fruit rijp wordt. En nu zie ik het, en nu gaan mijn zaken echt van start, en wat ik nu ga zeggen zal echt gaan gebeuren. En het boek dat ik wil schrijven ga ik nu echt schrijven. En de film die ik wil maken, ga ik echt maken. Dit zal echt onze tijd zijn om voor de camera te gaan staan, om voor het voetlicht te komen en verantwoordelijkheid te nemen.”

“Dus het is heel opwindend, en het kan daarom tijd zijn; Saturnus staat vierkant Neptunus waardoor we ons moedeloos kunnen voelen, afgescheiden, we gaan door een depressie, de wereld gaat naar de knoppen. Het is te erg, te vreselijk, te pijnlijk. Ik kan het niet meer aan. Ik heb een kleine blauwe pil nodig. Een kleine blauwe pil om te gaan slapen, of ik krijg te maken met externe autoriteiten die me vertellen dat ik ernaast zit, slecht ben, de boel verknoei, gek, depressief. Er is iets mis met mij, omdat ik zie wat er verkeerd gaat met de wereld, maar mijn ziel laat me zien wat er verkeerd is met de wereld, want ik ben de oplossing van het probleem.”

De mantra voor vandaag is:
Vanaf de top van de berg
wordt de weg goed zichtbaar.
Ik weet wat ik wil en ik weet waar ik heen moet,
omdat de wind het in mijn oor fluistert.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »