Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 1 maart 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Venus retrograde staat voor herzien. Zes weken van opnieuw bekijken. Afdalen, erin gaan, voelen van onze gevoelens en wij gaan weer herrijzen met nieuwe set aan waarden, nieuwe doelen, nieuwe relaties, maar we willen de dag plukken, de momenten pakken, de tijd nemen om dit herzieningsproces te doen.

En dat betekent een stapje terug doen. Dus deze Mars, en zelfs Mars gaat naar Stier, dus de dingen veranderen ook op die manier, maar ik denk dat Mars en Uranus misschien daarmee zullen komen en dat deze een prachtige driehoek naar Saturnus maken (…) Mars staat exact driehoek met Saturnus, zondag. En de driehoek Mars Saturnus zegt dat dit een heel goede tijd is voor het opzetten van gezonde grenzen.”

“Dus dit is echt een goede week, maar dat is noodzakelijkerwijs niet gemakkelijk, het kan uitdagend zijn om wat lijnen te trekken, wat grenzen te trekken, wat persoonlijke verlangens neer te leggen. Maar het is een prachtige manier om vast te stellen wie je bent”

De mantra voor deze week:
Ik moet de kofferbak van deze auto herpakken,
voordat ik verder ga op deze reis.
Want er zijn een paar dingen,
die ik opnieuw moet herzien
en sommige die ik niet langer mee kan nemen.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »