Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 1 mei 2019

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En vanzelfsprekend Mercurius die binnenkort naar Stier gaat. Venus op dit moment vierkant met Saturnus en Pluto. Verdieping, verdiepen, verdiepen. En uiteraard ook met de maansknopen, want Saturnus staat conjunct met de zuidelijke maansknoop vandaag.”

“Dus de vrouw is diepgaand verwond. Deze vrouwelijke goddelijke energie, onze eigen moederenergie is gebruikt en misbruikt. En daar is sprake van veel pijn; in ‘zijn verhaal’ zit veel van ‘haar verhaal’, en dat is een verhaal van misbruik. Het is een verhaal met allerlei gebruik en misbruik erin. Ze is nog altijd hier. Nog steeds gevend, nog steeds bloeiend, de bloemen.”

“Dus Venus is zacht, en de noordelijke maansknoop in Kreeft, het waterteken van voeden en liefhebben en vasthouden. Dus dit is een tijd van verdieping. En de mantra van vandaag gaat over het naar binnen gaan; Stier. Deze aarde geeft ons onze bronnen en niet alleen fysieke bronnen, maar al onze bronnen. Onze talenten, capaciteiten, bezittingen, het brengt iets binnen. Het is het ontvankelijke element van dat vrouwelijke. En die stabiele, vaste aarde, die stevig vasthoudt, volhardt en geeft en ontvangt.”

De mantra voor deze week:
Ik word langs de lat gelegd,
Ik weet niet precies waarom,
Maar ik weet dat er diep van binnen,
echt nog veel meer is.

Injoy!

Transcript: Kaypacha 1 mei 2019

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 24 april 2019

Translate »