Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 10 november 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Kaypacha ècht op zijn sterkst; een zeer relevante en inspirerende weekboodschap brengt hij in verband met de grote verschuiving die plaatsvindt tussen 2008 en 2023, de tijd die te maken heeft met Pluto in Steenbok.

“Volle Maan in Stier. Een supermaan! Het is de grootste Maan in zeventig jaar. Ze is super dichtbij voor ons. En dit betekent supergrote emoties. En super vrouwelijk. En we willen naar onze gevoelens gaan op dit moment. En we willen het echt allemaal loslaten; het verleden loslaten. De angst loslaten, afhankelijkheid loslaten, loslaten dat we Big Brother nodig hebben, Big Sister, de grote overheid. De grote ander die voor ons wil zorgen. Het is tijd om terug te gaan naar vroeger, Stier is zelfvoorzienend. En het gaat over onvoorwaardelijke zelfliefde.”

“Laten we samenkomen in kleine zaadvormen en onszelf planten voor de toekomst. Zodat… wanneer de grote verschuiving voorbij komt, ik heb het over 2020, wanneer Jupiter samengaat met Saturnus, en samengaat met Pluto. En hij raakt dan de Pluto van de VS op de zuidknoop van Pluto, en de zuidknoop van Saturnus. Een belangrijke tijd; we hebben hier drie jaar,  mensen. Ik geef je nu even de tijdsspanne; laten we onszelf drie jaar geven om los te komen, om soeverein te worden, om onafhankelijk te worden, krachtige, individuen met zelfliefde, die niet meer zullen toestaan dat er met ons leven wordt gesold”

“We gaan nieuwe gemeenschappen opbouwen, we gaan een nieuw tijdperk bouwen, steen voor steen, met één liefdevolle relatie, we gaan het gewoon doen! Dus houd vol, het is een zeer bekrachtigende tijd. Jupiter die vierkant staat met Pluto zegt gewoon ‘het is tijd om grip te krijgen op onze eigen macht’. En dat is onze persoonlijke macht die meer ter tafel gaat brengen. Elk van ons moet zijn wat we maar mogelijk kunnen zijn, zodat we dat allemaal kunnen waarmaken, richting de nieuwe toekomst.”

 

De mantra van deze week:

Niet langer verslaafd aan drama.
Ik ben klaar voor iets nieuws
En hoe meer ik aan onafhankelijkheid kan winnen,
hoe meer ik samen kan bouwen met jou.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

 

Translate »