Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 12 december 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Dus vandaag was ik bezig met dat hele topoverleg over het wereldwijde klimaat en er zijn belemmerende factoren, vooral in de VS, die niet eens de wetenschappelijke bewijzen willen accepteren voor klimaatveranderingen, boing! En dan hebben we nog dat Brexit-gebeuren met May die in de rondte rent in een poging zich af te scheiden. Afscheiding, isoleren, de VS met hun handelsovereenkomsten, isoleren. Engeland die zich isoleert. Die verschillende landen die zich isoleren om hun eigen belangen te beschermen. En dit is het verleden.”

“Nu is het de tijd; dingen beginnen in Ram en ze lopen door en we hebben de controle en we bouwen alles op en op en op, door Kreeft, Leeuw, Maagd (…) En tegen de tijd dat je bij Boogschutter aankomt, Steenbok, Waterman en Vissen, krijg je vooral te maken met de gevolgen.”

“En wat doet Boogschutter? Wat doen de vuurtekens? Zichzelf vertrouwen. Dat ik in staat ben om dit te doen, te beheersen, uit te zoeken en er gewoon mee door te gaan. Dat is wat het avontuur inhoudt. (…) En misschien zal het leven of spirit ons beginnen te vertrouwen.

De mantra voor deze week:
Ik laat de comfort en veiligheid van thuis achter me
en ik trek erop uit, de wereld in
Ik ga in volle gang het onbekende in
met volledig gehesen zeilen

 Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 12 december 2018.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 5 december 2018

Translate »