Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 14 oktober 2015

(Gewoon-spiritualiteit.nl |  Bob Kukler en Irma Schiffers) Wat een prachtig en diepgaand perspectief op de komende week, en ook op de weken erna. Want Kaypacha beschrijft de tijdsgeest en die reikt voorbij de grenzen van deze week.

Al vroeg in het rapport geeft Kaypacha de energie aan van deze week. “En dit zijn karmische tijden. Het is interessant, en zelfs met de Maan-cyclus, als ik kijk naar Jeffrey Green met de evolutionaire astrologie; hij is mijn leraar. De dubbele verlangens die in onze ziel aanwezig zijn, zijn de bron van de hele evolutie. Dat is het verlangen om ons af te scheiden van de bron en het verlangen om terug te keren naar de bron.Dus we hebben altijd deze twee aanwezige verlangens gehad en elke keuze die we maken, alles wat we doen, is op een bepaalde manier een ‘scheppingsvorm’  waarbij we moeten kiezen of we terug gaan naar de bron of ons afscheiden van de bron.”

Een ander zeer boeiend aspect in deze video is het volgende. “Er was eigenlijk een Mars, Jupiter, Uranus, Zon, zwarte maan Lillith, Mercurius conjunctie  misschien -herinner je je dat- in Ram in 2011, in april 2011 en dat was het begin van een nieuwe 12 jarige Jupiter-cyclus. Dus denk maar terug aan de lente van 2011, een zeer krachtige tijd. En Mars gaat iedere twee jaar rond, dus je zou ook terug kunnen gaan naar de laatste Mars-Jupiter conjunctie en die stond in het begin van het teken Kreeft in 2013. En nu gaat Mars opnieuw rond en gaat samen met deze Jupiter in Maagd.  En iedere keer als Jupiter rond loopt in een twaalfjarige cyclus van uitbreiding, opent het in concentrische cirkels ons bewustzijn naar steeds een grotere en bredere werkelijke betekenis. En daar zit onze werkelijke verbinding met de hele natuur. Ik heb hier een boom voor mijn neus staan en die is zo verschrikkelijk mooi!”

En voor alle andere, inspirerende onderwerpen die Kaypacha deze week aankaart, bekijk je gewoon bijgaande video met Nederlandse ondertiteling.

De mantra voor deze week:
Ik kies altijd of ik me ontwikkel of niet
door achterlating of rond te blijven hangen
Deze tijd betekent ‘volledig betrokken zijn’
en niet te stoppen voordat het werk is gedaan.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »