Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 15 februari 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Zwarte maan Lillith, de schaduw-energie, die naar Boogschutter gaat. Waar gaat dit over? En Saturnus is ook verbonden met de schaduw.

Veel astrologen kijken naar Saturnus die te maken heeft met de schaduw. En uiteraard heeft Pluto in Steenbok te maken met Pluto, de schaduw. Dus voor mij, en mijn definitie van schaduw, met het project van de mensheid, de schaduw is een negatieve overtuiging die ik over mezelf heb. Die ik verberg, ontken, of vermijd. En waar ik me voor schaam. Dus Lillith representeert de schaduw.Wanneer ze door een teken gaat wil ze de schaduw aan de oppervlakte brengen”

“En ze brengt al die schaduwdelen naar boven van wat onderdrukt is.. En zoveel van wat onderdrukt is, is ons vrouwelijke, niet zozeer het mannelijke dat onderdrukt en controleert, egocentrisme, ik-mij-mijn individualisme. Het vrouwelijke brengt de natuurwetten weer terug rond de verbinding. En hoe we zoveel meer samen kunnen bereiken, dan wat ieder van ons alleen kan doen. Het probleem met de schaduw en de manier waarop ik naar Lillith kijk in jouw geboortehoroscoop, is een superwaarheid over jou zelf, waar ouders, leraren en priesters, samenlevingen en religie Nee tegen hebben gezegd. Dat ben jij niet. En dit is waar we de negatieve overtuigingen vandaan hebben over onszelf.”

De mantra voor deze week:
Er staat iets nieuws te gebeuren,
maar ik weet niet zeker wat het is,
Maar mijn angst, dat weet ik, zal moeten verdwijnen
zodat ik meer in mijn gelukzaligheid zal komen.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »