SpiritualiteitVoorspellingen

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 15 september 2015

(Gewoon-spiritualiteit.nl |  Bob Kukler en Irma Schiffers) Kaypacha was deze week weer heel erg op dreef. Ik merk dat nu terwijl ik uit de hoogtepunten van het Pele-rapport een keuze wil maken voor de inleiding van de video. Eigenlijk is het hele rapport een aaneenschakeling van “betekenisvolle” bespiegelingen. Een kleine greep hieruit.

“Voordat ik op de specifieke zaken in ga die aan de gang zijn in deze week, wil ik een groter, breder en wijder plaatje geven van sommige van de zaadjes die zijn gezaaid. En dat was in de tijd dat Jupiter samen opliep met Neptunus. En eigenlijk ook met Cheiron. Het was een Jupiter-Neptunus-Cheiron conjunctie in 2009, in het laatste deel van 2009.

En die gezaaide zaadjes hadden een spiritueel doel, ze zaaiden de zaadjes van liefde, ze zaaiden de zaadjes voor een utopische visie over wat het leven zou kunnen inhouden, op zoveel verschillende niveaus. Het kan betrekking gehad hebben van het loslaten van een oude levensstijl om naar een nieuwe droom te kunnen streven. En nu komt Jupiter langs, zes jaar later. En die staat exact in oppositie met Neptunus, morgen. Dus met deze achtergrond is dit een tijd van oogsten, dit is een tijd van bloeien, dit is een tijd waarin deze dromen ofwel waarheid worden of ze zullen worden onthuld als grootse illusies of als zelfmisleiding.”

“Dus de komende paar jaren zijn jaren van de waarheid spreken. Van het graven naar de waarheid. En dat brengt me bij, wat..? Boem boem, hier komt Mercurius. Mercurius komt opzetten en die staat stil, hij stopt en dat is een optische illusie. Vierkant met Pluto en in oppositie met Uranus. En hij gaat helemaal terug naar bijna 0 graden Weegschaal, waar hij opnieuw de Noordknoop van de Maan raakt en Zwarte Maan Lillith, die daar nog steeds samen rondhangen.  Wat dat mij zegt is, Mercurius is onze communicatie, en wellicht is het tijd in de komende drie weken als Mercurius retrograde gaat lopen, om de waarheid te vertellen.”

“Dit hele Maagd-Vissen ‘ding’ dat gaat over dienen. Het kan eruit zien als een offer, we kunnen het bekijken alsof we geslachtofferd zijn, omdat al wat we doen geven, geven, geven is. Of we kunnen er naar kijken zoals Jupiter een jaar lang in Leeuw is, Mars en Venus die nog steeds daar in Leeuw rondhangen, en dat wij de genereuze koning zijn. De genereuze koningin. En het is slechts een geschenk. Het is een geschenk aan de wereld; we delen onze macht, we delen onze waarheid, we delen ons hart, we delen onze liefde, we delen onze geniale talenten. We delen onze glimlach, het is gewoon als betrokken zijn bij iets dat leuk is en dat ons aan het lachen maakt en dan is het geen werk. Je hebt het naar je zin. En het is een bijdrage.”

De mantra voor deze week:
De tijd is nu
om mijn waarheid te delen.
Als een geschenk van licht,
liefde en dankbaarheid.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »