Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 16 november 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Want het is tijd. Dit is een zeer belangrijke tijd in de geschiedenis van niet alleen de VS, maar van de hele planeet.

Zoals ik al eerder zei en ik zeg het nogmaals en ik blijf het zeggen in de komende drie jaar: dit bouwt en bouwt en bouwt zichzelf alleen maar op naar de Jupiter, Saturnus en Pluto-conjunctie in 2020. Dus we hebben 2017, 2018 en 2019 over. Het is een grote opbouw die drie jaar duurt. En dat opbouwen in die drie jaar heeft er feitelijk mee te maken dat we een nieuw tijdperk hadden kunnen betreden en binnenleiden op een makkelijke, bevallige, kalme manier. Voorzichtig het oude ontmantelen… òf? We hadden het ook kunnen doen, of we hebben collectief besloten om met een vloedgolf het oude paradigma te laten wegvagen en opnieuw te beginnen vanaf nul. Dit is traumatischer, voor sommige mensen zou het wat opwindender kunnen zijn. Het is meer revolutionair, het is een meer rebelse manier. Maar het is zeker een Jupiter in oppositie met Uranus.”

“Het is het opbouwen, smeden van relaties. Smeden, we smeden zoals de smid dat doet door het metaal in vorm te slaan.  Het is tijd om relaties te smeden, of het nu tussen de natives is en de oliemaatschappijen, of het tussen het volk en de regering is, of het nu tussen jou en je persoonlijke partner is; dit is het jaar van het smeden van relaties, en door dat werk en door die uitbreiding is er een groot ontwaken, een groot bewustzijn en evolutie gaande die kan plaatsvinden. Door bij onze thema’s te blijven en door onze problemen heen te werken, dilemma’s, schaduw, projecties en problemen die we hebben met ‘die ander’.”

“Die ‘ander’ met een hoofdletter A. Of het onze vijanden zijn, zakelijk, persoonlijk, romantisch, seksueel; die ‘ander’ roept ons, dwingt ons, stoort ons, spoort ons aan, controleert ons, test ons: leef je in jouw waarheid? Lieg jij? Ben je van gedachten veranderd? Ben je genegen om te veranderen? Wil je me halverwege tegemoet komen? Dit heeft allemaal te maken met het nieuwe paradigma. Dit is allemaal onderdeel van de verandering in het mannelijke en het vrouwelijke. Dit heeft allemaal te maken met de aard van de verandering van intiem partnerschap en relatie.”

De mantra voor deze week is:

Het is tijd om een relatie te smeden,
hoe moeilijk dat ook kan zijn.
Teneinde de ander mij zal testen en porren en duwen,
zodat ik mijn waarheid duidelijk zal zien. 

Injoy!

Bron: Gewoon Spiritualiteit, Tom Lescher

Translate »