Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 17 augustus 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En we moeten echt ons oog op de toekomst gericht houden en de Zon in Leeuw zegt dat dit creatief moet zijn. We moeten actief deze nieuwe toekomst creëren. Het gaat niet gewoon zomaar vanzelf gebeuren door magie.”

“Als de planeten niet mooi genoeg staan, ga ik het mooi maken. Als er iets ontbreekt en ik zie dat het ontbreekt, dan is dat als een geestelijke aanduiding…. doe er iets aan! Dit is Maagd, dit is inspanning, maak het… dit is een prachtige planeet, en we kunnen het nog mooier maken met onze aspiraties, onze inspiraties, onze intuïtie, onze verbeelding.”

“Dus misschien krijg je die dromen, misschien krijg je die verbeelding en die inspiratie, en ze zijn daar niet alleen voor jouw genoegen en er over te schrijven en verslag te doen en daarna weer te gaan slapen, ze zijn daar voor jou om ze te verwezenlijken.
Verwezenlijking, Zon in Leeuw, en al die dingen gaan naar Maagd. Het is tijd voor verwezenlijking. Handelen is de start daarvan.”

De mantra voor deze week.
Dat mijn ogen in staat zijn om te zien,
en mijn oren geopend zijn om te horen
de schoonheid van alle creatie
en de geest die me hierheen bracht.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, Tom Lescher

 

 

Translate »