Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 19 september 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Ik zal je vertellen waar ik het vandaag echt over wil hebben. Wat echt belangrijk is en wat in mijn hoofd en mijn hart leeft dezer dagen, is Mars die voortgaat, in Waterman kwam, conjunct met Zwarte Maan Lilith; en de zuidelijke maansknoop, en dit gaat echt door.”

“September en oktober; Jupiter sluit zijn Schorpioen jaar af, terwijl Venus haar hele onderwereld ‘ding’ doet. Dit staat voor gedeeld geld, gedeelde financiën, gedeelde seksuele stoffen, waarden. Wat is waardevol? Wat is belangrijk, wie ben ik werkelijk? Wat zijn mijn prioriteiten? En raak ik verdwaald in het oppervlakkige, of het tijd, het tijdelijke zoals hier op dit moment, of ga ik voor het eeuwige.”

“Klaar voor een relatie, maar hopelijk zijn we een nieuwe persoonlijkheid en onze relaties zullen anders zijn nu dan ze voorheen waren. We zijn gegroeid, we zijn geëvolueerd. We hebben ons vuile werk opgeknapt. We impregneerden, we creëerden, we hebben onszelf herschapen. In wie ik ben; hernieuwd. We zijn allemaal nieuwe mensen nu, na dit hele eclips-seizoen en alles wat er aan het gebeuren is.”

De mantra voor deze week;
Deze hele wereld is een spiegel
Die mij laat zien wie ik ben
En wat het belangrijkste voor mij is
zal ik uiteindelijk hebben

 Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 19 september 2018

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 12 september 2018

Translate »