Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 20 februari 2019

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Dus we zitten zelfs nu in een grotere cyclus van transitie en we zouden kunnen zeggen dat dit onderdeel is van niet alleen het begin van het Watermantijdperk, het is ook het einde aan het patriarchaat. Dus we bevinden ons in die afbraak, als je het niet voelt, dan ga je het voelen, dat zouden we wel kunnen stellen!”

“En wij hebben te maken met diepe emotionele dynamieken, die invloed hebben op onze identiteit, en we proberen een identiteit te verkrijgen door de samenleving of het land of de cultuur waar we in geboren worden. En dat wordt steeds frustrerender, want er is sprake van onverdraagzaamheid en vooroordelen, en al die andere energieën die rondgaan. En dat dwingt ons terug naar binnen te gaan en dat is de sleutel.”

“Dit is een fase die voorbij gaat, zoals we al zeiden, dit is het begin. En in het bijzonder in de komende jaren. 2019, 2020, 2021, 2022, 2023. En dan in 2024 gaat Pluto naar Waterman en dan denk ik dat we echt beginnen, maar er moeten nog aardig wat lijken uit de kast komen. We hebben te maken met veel karma voor degenen die zich bezig hebben gehouden met misbruik van hun maatschappelijke positie of hun status in vorige levens. Er zal een afbraak plaatsvinden van de oude wacht, zoals ik al zei. En wat we willen doen binnen al deze chaos, met al deze veranderingen; onze zekerheid ligt in onszelf.”

De mantra voor deze week:
Wat is mijn identiteit
naast mijn maatschappelijke rol
Dat is niet wat mensen denken of zeggen
Maar de verbinding met mijn ziel

 Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 20 februari 2019.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 13 februari 2019

Translate »