Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 20 maart 2019

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “De Zon gaat naar Ram, dat is wat de equinox inhoudt. Vandaag, en Mars staat driehoek Pluto, dat is exact vandaag. Mars in Stier, driehoek Pluto, reist samen in een groot vierkant met Venus en dat duurt feitelijk de hele week. Maar Venus staat morgen exact vierkant Mars, donderdag. En het is mooi dat ze sextiel staat met Jupiter. Dat is heel mooi.”

“En het andere waar ik het vandaag over wil hebben, is die bijzondere Mercurius conjunct Neptunus. Mercurius conjunct met Neptunus; Mercurius is naar Vissen gegaan. Op 10 februari. Kwam toen op 18 februari langs Neptunus, ging helemaal naar 29 graden Vissen en zei ‘oh, ik ben vergeten Neptunus iets te vertellen.’ Hij ging retrograde, is nu retrograde en staat stil op exact dezelfde graad, op 16 graden Vissen. Mercurius gaat stil staan en direct lopen op 28 maart. Dus vanaf nu, de 20e tot het einde van de maand staat Mercurius in de orb van een exacte conjunctie met Neptunus. Heel, heel krachtig, zeker omdat het tegelijkertijd is met Venus die vierkant staat met Mars. De Zon die conjunct staat met Cheiron.”

“Mercurius conjunct Neptunus. Dat is het openen van de linker hersenhelft voor het goddelijke. De werking van het goddelijke. Het is echt een geweldige week die de toon zet voor de trilling, voor de horoscoop van het jaar 2019. En dat een enorm potentieel in zich draagt voor zowel het snelle openen en de uitbreiding van bewustzijn naar de wil van het goddelijke.”

De mantra voor deze week
Ik roep Spirit aan vanuit de diepte van mijn ziel,
ik wil je meer van je zien, voelen en horen.
Ik zal tijd en ruimte maken, elke dag,
om spirit uit te nodigen en je vragen te blijven. 

Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha van 20 maart 2019.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 13 maart 2019

Translate »