Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 21 december 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Een zeer krachtige zonnewende van 21 december 2016 met allerlei aspecten die zeer krachtig doorwerken: “Mercurius retrograde, de Zon die Steenbok binnengaat, Pluto in Steenbok. Nu hebben we alle energie in Steenbok op dit moment, en Steenbok wordt beheerst door Saturnus. Saturnus staat direct vierkant met Cheiron, driehoek met Uranus en sextiel met Jupiter.”

“We bevinden ons in een bewustzijnscrisis en dat kun je ervaren; niet alleen bewust maar ook economisch, fysiek;; met ons zenuwstelsel bevinden we ons in een zeer intensieve periode van een transitie-tijd.”

“Het systeem breekt af, Pluto gaat door Steenbok, en ik zei het al eerder en ik zeg het nog maar eens, 2008 tot 2023, is de dood en de wederopstanding van instellingen, vormen, structuren, autoriteiten, banken, regeringen; instituten die de bevolking zo lang hebben vastgehouden. Dit is het einde van het patriarchaat.
Dit is de geboorte van het Waterman-tijdperk En dat betreft het uitbreken en dan het creëren vanuit ons eigen centrum, vanuit onze eigen kern, vanaf ons eigen eiland, ons eigen geloofssysteem, onze eigen waarheid, onze eigen bestemming, onze eigen identiteit, onze eigen levensmissie, en niet volgens de overtuigingen, de misleidende overtuigingen van de religies en de instellingen, de wetenschappers en alles wat daarbuiten stond.”

“En we kunnen naar de positieve kant kijken hiervan, Saturnus staat driehoek Uranus, Jupiter staat driehoek Uranus. Dit is eigenlijk de situatie dat het kind zijn thuis verlaat. Er zijn grote delen van vrijheid. We zijn vrij, het is zo dat we juist grote schoenen moeten aantrekken en de controle moeten nemen. En die macht moeten pakken. En hoe doen we dat? We luisteren naar onze ziel. We luisteren naar onze intuïtie, we luisteren naar de rechter hersenhelft.”

De mantra van deze week:
Ik weiger een martelaar te zijn
die wordt geofferd op het altaar
van misleidende overtuigingen
mijn ziel ziet het duidelijk
ze zijn als een recept voor een ramp

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »