Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 24 juli 2019

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) En dan, ik denk dat ik dat al benoemd heb in het vorige Pele-rapport, zou er een omkering komen in de energie. En die was er ook. Je hebt het waarschijnlijk wel gevoeld. Toen die Zon het teken Leeuw binnen ging, de Maan ging naar Ram, en nu hebben we Venus die naar Leeuw gaat. We maken deze grote verschuiving. En die grote verschuiving heeft te maken met de creatieve zelfexpressie.”

“En de Zon gaat door Leeuw en zoals ik al zei, met die prachtige driehoek naar Cheiron, dat is zeer helend. We leren onszelf goed kennen door onze creaties. En als we creëren, komen we steeds meer in het nu.”

“En ik denk nog aan andere dingen waarbij je echt aanwezig bent. Zoals bij het bedrijven van de liefde. De liefde bedrijven maakt je super aanwezig. Je bent echt daar in het moment. Maar zelfs bij het bedrijven van de liefde, ben je met de ander, en je bent heel gevoelig. En je voelt als het ware in op de ander, in de essentie van de ander, in de energie van de ander. En je gaat in elkaar op, en je versmelt. En dat is meer Schorpioen-energie. ”

De mantra voor deze week:
Wanneer gericht op het creëren,
Ben ik mijn ultieme best,
In het hier en nu de toekomst barend,
Ben ik mijzelf vollediger uitgedrukt.

Inioy!

Transcript: Kaypacha 24 juli 2019

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 17 juli 2019

Translate »