Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 25 januari 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Kaypacha is deze week met zijn astrologische vooruitblik, echt van de eerste tot de laatste minuut zeer geïnspireerd en gepassioneerd. Met een boodschap die werkelijk de kern raakt van waar de mensheid nu doorheen gaat.

“We groeien, de mensheid groeit. Wij als individuen zijn aan het evolueren en groeien. En we moeten daarom, net als een boom of een plant onze wortels uitbreiden. Verder, breder en dieper, we moeten stabieler worden. Deze Mercurius/Pluto in Steenbok is een aardeteken. We moeten echt onze wortels uitspreiden en deze geaarde, solide, machtige eikenboom worden.”

“We zijn diepe, diepe patronen aan het ontsluiten die al duizenden jaren bestaan, vele generaties. En hoe langer iets bestaat, hoe langer een patroon zich voortzet, hoe moeilijker het is dit los te laten en te veranderen. Dit is zelfs zo met de relatie, een huwelijk, een baan; hoe langer iets bestaat, hoe langzamer het gaat en hoe lastiger het wordt. Dus Jupiter en Uranus betekent het breken, het is als het breken van de Poolkappen. Dit is een zeer angstaanjagende tijd, haal jezelf uit de narigheid, haal andere mensen uit de narigheid, iedereen zit in een situatie van onzekerheid en angst op dit moment. Dat is geheel normaal en natuurlijk met zo’n enorme verandering die eraan komt in de komende vier tot vijf jaar.”

De mantra voor deze week:
Wanneer het zo intens wordt dat ik het niet meer aan kan
en er simpelweg geen ontsnapping meer is,
zie ik mijn waarheid en ik moet een nieuwe bron vinden
van kracht en liefde in mijn hart.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »