Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 26 oktober 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Laten we eens kijken naar Mars vierkant Uranus. Want het was in maart 2015, laten we maar even zover terug gaan. Maart 2015; Mars kwam voorbij Uranus in het teken Ram, waar Mars de heerser van is.

Mars is de Romeinse naam voor de God van Oorlog, Aries is de Griekse naam voor de God van Oorlog, dus die twee kwamen samen, conjunct Uranus. En dat staat voor origineel, nieuw, revolutie, rebellie, het openen van het derde oog en ontwaken en een nieuw begrip van het mannelijke. (…) Dus in maart was die conjunctie als een zaadje dat gezaaid is. Een nieuwe cyclus is begonnen. En nu komt dit weer voorbij, 270 graden, naar een driekwart vierkant. Sinds maart 2015 hebben we allemaal nieuwe verlangens geuit. Nieuwe ontdekkingen over ‘wie ik ben’, over wat ik wil. Over mijn dierlijke natuur, mijn seksuele natuur, mijn behoefte aan onafhankelijkheid.”

“Zoals Saturnus in Boogschutter en Venus die samenkomt met Saturnus vraagt ons op dit moment ‘kijk eens hoe je in overeenstemming bent. Je bent het, als een individu, met mijn innerlijke mannelijkheid en vrouwelijkheid en breng dat naar buiten. Laat het zien, uit het in de wereld die wanhopig modellen en voorbeelden nodig heeft van een gezonde, hele, natuurlijke expressie van seksualiteit, van emoties, van intellect, van een spirituele doelmatige artistieke, creatieve energiestroom die ieder van ons is.”

“Dit is een intense maand, dit is een intense week, we bewegen naar een intense periode toe met Schorpioen en Mars vierkant Uranus. Net als al die andere aspecten die er nu zijn, die zijn super intens. Dus ik moedig je aan om te leren hoe je moet leven met de temperatuur die oploopt. We worden allemaal gekookt in de soep hier en de temperatuur loopt op.”

De manra voor deze week:
Als ik mijn diepe emoties omarm
en streef naar oplossingen van een conflict
leef ik een leven van volle expressie
niet afgesloten door angst of onderdrukking

Injoy!

 

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, Tom Lescher

Translate »