Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 28 november 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Uranus en Waterman en het elfde huis, is het onbekende. We weten dit niet, we zijn allemaal wetenschappers die aan het experimenteren zijn, met nieuwe vormen van expressie, van seksualiteit, nieuwe uitingsvormen van relaties, nieuwe uitingsvormen van het zelf, je weet wel ‘ik-mij-mijn en de wereld’. En we kunnen winnen of verliezen. We kunnen bewijzen vinden voor onszelf, of we kunnen onszelf bewijzen dat we helemaal waren afgedwaald. En dit is dat andere deel van Uranus, het zijn de uitersten. Maar het heeft ook te maken met rebels zijn. En misschien wel iets op een andere manier doen, om anders te zijn.”

“Wat is je zielsverleden? Wat heb je onderdrukt, wat heb je ontkend? Wat heb je wellicht overdreven, overtrokken, overmatig uitgebreid? Dit leven, deze zielsintentie is uniek voor jezelf. We hebben niet alleen die evolutionaire niveaus en persoonlijke zielsbestemming, maar we hebben ook de natuurlijke fasen van het ontvouwen van de menselijke levenscyclus.”

“Ik voel dat dit Watermantijdperk voortschrijdt en uiteraard is Mars en Neptunus in Vissen ook compassie, vergeving, tolerantie en het openen van het hart. En Saturnus en Pluto in Steenbok kan leiden tot volwassenheid, geduld hebben met onszelf. Geduld en compassie voor onszelf en dat leidt naar passie en compassie voor anderen.”

De mantra voor deze week:
Oh help, wat kan ik doen,
Ik wil mijn vrijheid EN de verbinding met jou!
Ergens in het midden van deze twee extremen,
Kunnen we evenwicht vinden en onze dromen leven.

Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 28 november 2018.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 21 november 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »