Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 29 augustus 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Deze noordknoop in Leeuw heeft ermee te maken dat het aan ons is, niet om onszelf te vinden, maar zelf te creëren. Niet om te gaan kijken, en te gaan zoeken naar een of ander doel, maar om naar binnen te gaan, onze ogen te sluiten en ons aan te sluiten op de bron, op het goddelijke, die zich door ons heen wil manifesteren en in deze wereld geboren wil worden door ons bestaan.”

“En we hebben Saturnus, Pluto en Mars allemaal in Steenbok. Saturnus is Kronos, tijd, wasdom. In de wijsheid van de ouden te komen vraagt geduld, volharding, uithoudingsvermogen en dat gaat heel erg langzaam.”

“Cheiron associeer ik zowel met Boogschutter als met Maagd, de gewonde healer, maar de leraar-meester onthult ons zieledoel als Cheiron eraan komt en aspecten maakt met de Zon, de Maan, Mars, Mercurius, Venus, al je persoonlijke planeten. Dan zul je diep naar binnen moeten duiken om een dieper doel te vinden in je ervaring in dit leven. En dit is waarom Cheiron ook wordt geassocieerd met crisis.”

De mantra voor deze week:
Ik sluit mijn ogen en wat vind ik daar?
Mijn lichaam, mijn ziel en mijn geest
onthullen mij – als ik klaar ben om het te zien –
het grote mysterie van het Goddelijke.

 Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 29 augustus 2018.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 22 augustus 2018

Translate »