Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 27 juli 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En het is een hele interessante week deze tijd, want het is alsof -en daar heb ik het nog verder over in het Pele-rapport- maar het is bijna als walvissen of dolfijnen daar beneden in de diepten van de zee die omhoog schieten, ademhalen; ze springen uit het water om een verse hap lucht te halen. En dan duiken ze weer terug in het diepe.”

“Deze tijd, het einde van juli is echt het punt dat we er bijna zijn, en dat is een moment in de tijd waar we het werkelijk kunnen pakken, en Uranus is verlichting. Mercurius en Venus driehoek Uranus betekent zoiets als ‘Aha’, als het openen van je ogen. En voor mij betekent dat je ogen openen voor wat? Mars komt opzetten uit de onderwereld, Zwarte Maan Lillith is daar nog steeds, laten we eens kijken naar de onderwereld. Jupiter is nog steeds op weg naar zijn derde oppositie met Cheiron, en dat zal niet zijn voor de volgende maand, waar het echt lichter begint te worden en we daar zijn. Dus we zijn naar beneden gegaan, Venus bevond zich in de onderwereld, Lillith in Schorpioen beneden in de onderwereld.”

“Hoe meer we in staat zijn om te leven en te accepteren, het mysterie in eigendom te nemen, die kwetsbaarheid, die openheid, hoe meer we in staat zijn om de relatie, partnerschap, schoonheid, verbondenheid, eenheid te accepteren met andere mensen. En samen een nieuwe toekomst te weven en nieuwe sociale organisaties, religieus, bancair, financieel of wat dan ook. Overheid, militair, die echt aan die gevoeligheid ruimte geeft, erkent en ondersteunt, zelfs verzorgt, die menselijkheid, die vrouwelijke innerlijke kinderlijke kwaliteit van onschuld en we maken daar ruimte voor, we maken daar plaats voor en we waarderen het belang daarvan.”

De mantra voor deze week:
Zoals een walvis die woont in de diepten van de zee
en nu tot hoog in de lucht omhoog schiet,
hoe meer ik weet over de diepten van mijn ziel,
hoe meer ik me kan openen en het aandacht kan geven.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »