Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 3 november 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En nu is Mars naar Waterman gegaan en die zal daar vijf of zes weken blijven, tot in december. En Waterman is het nieuwe, de toekomst!

Dat betekent echt daarin stappen en de gehechtheid loslaten. Dus als je te maken hebt met Schorpioen / Waterman en we hebben deze eerste kwart Maan dan heeft dat te maken met revolutie en de toekomst en vooruit gaan.”

“En de Zon, Lillith, Mercurius in Schorpioen zegt: Aaah, ik wil helemaal niets loslaten. En je kunt je voeten niet tegelijkertijd op die twee plaatsen hebben, als je probeert om te lopen. Je zult die voet moeten optillen en deze voor neerzetten om te blijven lopen. De voorwaartse beweging in de wereld van de derde dimensie. En het verleden achter je laten om de nieuwe toekomst te realiseren, dus het is een tijd van beslissingen nemen. Het is een tijd om keuzes te maken. En die keuzes komen neer op ‘wat zijn mijn overtuigingen over wat het beste is’. En wat is volgens mij mijn opdracht. En waar hecht ik meer waarde aan, aan dit of aan dat.”

“Het is een tijd van oordelen, keuzes, beslissingen, en dus hebben we hier Venus vierkant Cheiron. Een crisis, Cheiron, in waarden, Venus. Het veranderen van onze waarden: ik hield van dit, ik had dit nodig, ik wilde dit, en nu ik mijn spirituele doel heb gezien of een nieuwe toekomst die voor mij ligt, ga ik mijn koers veranderen. En die passen bij nieuwe waarden. Het is nu belangrijker voor mij om mijn spirituele richtsnoer te volgen dan me hier comfortabel te voelen, in deze situatie, in deze baan, in deze relatie, in deze conditie

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »