Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 7 december 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En deze Jupiter-Uranus in het bijzonder nu, terwijl Saturnus in Boogschutter schreeuwt om de waarheid, driehoek met Uranus, schokkende waarheid… plotselinge waarheid, vind-het-leuk-of-niet-waarheden.”

“Maar ook -onder deze waarheid- hebben we Venus en Mars beiden in Waterman en Waterman is de toekomst. De toekomstige bestemming. Toekomstplanning. Initiatieven voor de toekomst, tijd voor uitvindingen en innovatie en opnieuw uitvinden van onszelf. Uranus in Ram. Dus wat er gebeurt zoals ik dit uit kan leggen, je krijgt een nieuwe visie. Dit is een tijd voor nieuwe visies. Plannen voor komend jaar, het plannen van je toekomst, plannen wat je in je leven wilt brengen, wie je in je leven wilt hebben, waar je heen wilt met je leven, wat je bestemming is in het leven van jouw leven.”

“Dat is het grote plaatje, en het andere waar ik het over wil hebben, is uiteraard over de oppositie tussen Jupiter en Uranus. Jupiter zegt: meer tijd voor de relatie, meer tijd met mijn partner, ik breid me uit en ik groei. Nieuwe partnerschappen, zowel zakelijk als romantisch die laten mij mezelf zien en ze spiegelen mij. Dus ik wil erop uit en meer van dat soort dingen doen. Uranus in Ram zegt: ik wil vrijheid, ik wil onafhankelijkheid en ik wil mijn eigen ding doen in mijn eigen tijd en op mijn eigen manier. Ik wil mezelf opnieuw uitvinden en ik heb ruimte nodig. Ruimte, en ik wil misschien mijn kop in het zand steken, als een struisvogel of zoiets. En wegkijken, wegkijken. Ik wil in mijn eentje iets nieuws beginnen. En dan komt Pluto daarboven in Steenbok, en die zegt: je hebt verplichtingen en verantwoordelijkheden en je hebt geen tijd voor een relatie, of geen tijd om dat in je eentje te besteden. Dus dit is een soort drievoudige verscheurde schreeuwende rotzooi die dit jaar gaande is. Het is een strijd tussen het partnerschap dat roept en dat ziet er echt goed uit, maar dan zoiets als nieuwe briljante ideeën: ik moet iets voor mezelf beginnen voor mijzelf en vertrekken naar mijn eigen wereld. En dan, oh help, de druk is hoog, veel mensen verlangen veel van mij, dus dat hele T-vierkant is tegelijkertijd bezig dit hele jaar. En dan komt de Maan eraan en die gaat –zoals ik al zei- door Ram, en zal Uranus raken, dus deze week zou je kunnen verlangen om los te breken, en uit te breken”.

  Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, Tom Lescher

Translate »