Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 7 oktober 2015

(Gewoon-spiritualiteit.nl |  Bob Kukler en Irma Schiffers) De opzet van deze video met de astrologische vooruitblik op de week van 7 oktober is zeer symbolisch voor de inhoud van dit rapport. Kaypacha begint met een sterk “mannelijke” energie, waarin hij allerlei astrologisch-technische informatie wil verduidelijken via de computer met software. Deze “mannelijke” energie is heel duidelijk niet in balans met de “vrouwelijke” energie. Want heel veel loopt niet lekker of gaat gewoon mis.

Mijn advies voor dan is: even doorbijten, zoals we al duizenden jaren hebben moeten doorbijten door die hardnekkige “mannelijke” energie. Want we worden daarna beloond met zeer veel “vrouwelijke” energie in het tweede gedeelte, waarin Kaypacha zeer geínspireerd en vanuit zijn hart de betekenis geeft van deze periode. Het in balans brengen van de mannelijke en vrouwelijke energie is juist dat wat in deze periode een essentiële rol speelt.

“Zovelen van ons zijn uit balans; we hebben geleerd en zijn geconditioneerd door het patriarchaat, door de mannelijke dominantie, zo van ‘Kracht is gelijk aan Macht’, terwijl in de realiteit macht helemaal niet gelijk staat aan kracht. Ik denk dat er een heel boek over geschreven is, en deze hele benadering, deze hele mentaliteit die we geleerd hebben van onze leraren en onze priesters en onze leiders sinds duizenden jaren, breekt nu af, het werkt niet meer. En dit is de tijd voor ons om wijs te zijn. En om in die wijsheid deze crises op te lossen op nieuwe manieren en de balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke te herstellen, in onze persoonlijke levens, in onze sociaal culturele levens, in onze religieuze levens, in het leven op Aarde”.

De boodschap van deze week maakt mij in ieder geval heel blij. Zoals in de visie van Kaypacha de balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke de essentie vormt van het nieuwe paradigma, zo ervaar ik dat ook in mijn eigen groeiproces.

De mantra voor deze week:
Als ik het meest verstandige doe,
kan ik de crisis oplossen.
En met geduldig doorzettingsvermogen
helpen om de balans te herstelle.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »