Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 8 februari 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Kapacha gaat deze week diep in op de maansverduistering van 10 februari: “Een zeer krachtige, emotionele tijd. De emoties hebben te maken met chaos, ze hebben te maken met het onderbewuste, ze hebben te maken met onze emotionele natuur.

En wanneer de maansverduistering plaatsvindt vóór de zonsverduistering, zegt dat dat al dat emotionele onderbewuste -de Maan is het verleden- naar de oppervlakte moet komen; gevoeld moet worden, verwerkt moet worden, zoveel als mogelijk is, en losgelaten moet worden. Het is als met een schone lei beginnen, het schoonmaken van het bord, zodat twee weken later, als de zonsverduistering plaatsvindt, dat het echt kan beginnen met een schone lei en dat je niet vast blijft zitten aan het verleden.”

“Of het nu het einde van een relatie is, het einde van een baan, het einde van een eerdere identiteit, deze Venus/Mars in Ram wil gewoon weglopen, misschien zelfs wel wegrennen… Ik kan de mantra veranderen in ‘wegrennen’ ( …). We zullen ons zoveel beter voelen als we echt in die krachtige, spirituele, mannelijkheid gaan staan waarin we de ruimte vasthouden. De strijder houdt de ruimte vast, en luistert en hoort en ontvangt de wijsheid die gegenereerd wordt door het verleden te beschouwen en op het verleden te reflecteren. En alles te zeggen, en naar alles te luisteren, alles te horen en alles te zuiveren. Al die emoties laten komen en ze allemaal weg laten gaan.”

De mantra voor deze week:
Het is tijd voor mij om het verleden los te laten,
niet door er juist van weg te lopen.
Maar door het afsluiten ervan met oprechte gratie
zodat we alles kunnen zeggen wat we moeten zeggen.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »