Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 9 december 2015

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Een hele mooie vooruitblik van ‘astrologie voor de ziel’ deze week van Kaypacha. “En dan wil ik echt even ingaan op het feit dat dit ‘de beste en de slechtste tijden’ zijn. En dat gaat een tijdje door nog, en ik wil jullie een beetje achtergrond geven en om te beginnen over Saturnus vierkant Neptunus. Dat zich aan het opbouwen was voor de afgelopen maand ongeveer, en dit is nu exact.

En van juli tot september komt hij terug en gaat stil staan, precies en exact vierkant met Neptunus. Dus juni, juli en augustus, het duurt tenminste drie maanden. Het is nu zoiets als een zaadje, het is als de geboorte; Saturnus-transits zou je kunnen vergelijken met de negen maanden durende zwangerschap. Waarbij het zaadje wordt gezaaid, het thema wordt als het ware naar de oppervlakte gebracht, het obstakel of de hindernis, of de drang om te groeien, de nieuwe taak, de nieuwe verantwoordelijkheid.

We hebben hier te maken met Saturnus vierkant Neptunus en dat is zeer sterk voor de komende negen maanden en die wordt op dit moment echt zeer krachtig. En dan komt dat terug zoals ik zei in juni, juli en augustus aanstaande.”

De mantra voor deze week:
Het magische mysterie van ‘spirit’
is dat het afdaalt van boven,
wanneer ik mijn persoonlijke wensen loslaat,
en ernaar verlang om met liefde te dienen.
Vertaling: Irma Schiffers. Ondertiteling: Bob Kukler

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

 

Translate »