Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 14 juni 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Het is nu heel interessant om juist nu deze Yod, deze vinger van God, te hebben met Neptunus, Jupiter en Venus.

Wat is het tegenovergestelde van ‘samen’? Jupiter, Venus, Neptunus, dat is het. Neptunus die stil staat in Vissen is zoiets als onze antennes uitzetten naar het grote spirituele kosmische universum van liefde, zonder grenzen, en met oneindige mogelijkheden en dan komt deze in quincunx met Jupiter in Weegschaal. En Jupiter zorgt voor meer, meer, meer, meer schoonheid. En dat staat sextiel Venus in Stier.
En Venus in Stier wil eigenlijk gewoon zitten op die boomstronk en gewoon stil zijn en luisteren naar de vogels en naar het water en één zijn en in ruste zijn. Misschien wat tijd alleen doorbrengen. Dus het is nogal, zoals ik dit zie, een uitdagende tijd; de uitdaging hier is ‘in de wereld staan’ maar niet van de wereld zijn.”

“Projecteren; we hebben te maken met de Noordelijke Maansknoop die nu door Leeuw gaat voor zo’n anderhalf jaar. En ieder van ons moet onze eigen koning worden. Onze eigen koningin worden. De echte meester van ons eigen leven zijn. De meester over onze bestemming. De meester over ons huis. En dat kan betekenen dat je uit moet breken, vrij moeten breken.”

“Dus dit is een prachtige tijd als we over datgene heen komen dat er iets buiten ons is wat vindt dat we iets zouden moeten doen. En dat ik gewoon datgene ga doen wat ik wil, en waar mijn gevoel mij heen leidt, en waar mijn verbeelding mij naar toe brengt. En wat is artistiek? En wat gaat meer schoonheid in de wereld opleveren? En wat meer liefde in de wereld brengen? En wat meer liefde brengen in mijn relatie? En het heeft alles te maken met liefde.”

De mantra voor deze week:
Wanneer ik emotioneel getriggerd wordt,
kan ik gewoonweg niet vergeten
dat het echte werk dat ik hier moet doen
het terugnemen is van wat ik projecteer.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »