Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 14 maart 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Vissen is mij openstellen voor de oneindige zegeningen, genade, ontzag en verwondering waar we mee omringd zijn. En echt in dankbaarheid zijn. Dankbaarheid voor wat we hebben, deze prachtige mooie planeet. En de mooie mensen in ons leven, omhels iedereen, omarm een boom. Het kan echt zo’n mooie tijd zijn. En als je je opent kun je die verbinding voelen, en dat heelt het gevoel van verlatenheid, want we zijn niet verlaten.”

“Het loslaten van het ik, mij, mijn dat naar buiten komt. Zie jezelf maar als een poppetje aan een touwtje. Met touwtje dat tot aan de kern van de aarde gaat. Onze vrouwelijke moeder aarde, En het andere eind van de lijn strekt uit tot aan jouw persoonlijke ster. En we zijn als die poppen die van boven naar beneden gaan aan het touw, maar we stoppen niet waar onze huid begint. Onze huid is niet onze grens. We hebben een magnetisch veld, we hebben onze aura, we hebben ons astrale lichaam, we hebben onze eigen ‘antenne’ in de Kundalini Yoga. We vertrekken en we breiden ons spectrum uit, en niet alleen van zichtbaar licht en kleur, en geluid, maar ook bewustzijn.”

Het jaar van grote veranderingen. En onderdeel van deze grote veranderingen is, zoals ik al zei: het (school-) bord schoonvegen, zodat je nieuwe vergelijkingen kunt opschrijven en nieuwe tekeningen maken. Probeer van die oude vergelijkingen af te komen. De conditionering vanuit het gezin, de samenleving, religie, Maak het bord schoon. Poets je spiegel”

De mantra voor deze week:
Soms is het moeilijk om het niet op te geven
En door te gaan zonder te weten waarom
Dat is het moment dat ik mijn hoofd stil moet zetten
Mijn hart te openen en mijn ‘ik’ over te geven.

 Injoy!

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 7 maart 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »