Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 16 april 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Kaypacha windt er geen doekjes om. We gaan een stevige tijd tegemoet. Mars gaat vanaf aanstaande zondag retrograde lopen tot 29 juni. Dan hebben we de zeldzame samenkomst van Uranus en Eris die duurt tot midden maart 2017. En hebben we Saturnus vierkant de Maansknopen die tot september duurt.

“Dus we hebben het over Eris. De Godin van de onenigheid. Lijden onder chaos. Conjunct met de planeet Uranus. Revolutie. Rebels. Conjunct met de Zon die eraan komt zo nu en dan. Dus het is Zon, Uranus, Eris conjunct.Dat is een tijd van onenigheid. Oorlog. Oneens zijn. Disharmonie en conflict. En op een zeer krachtige, emotionele en boze.”

“Saturnus stond als eerste vierkant met de maansknopen, en dat is een tijd van belissingen nemen; een proces van besluiten nemen voor de lange termijn die heeft invloed op de bestemming van de ziel. De maansknopen zijn de bestemming van de ziel.”

“En dat is een sociaal conflict, dit kan zelfs een gewelddadig militair conflict zijn. Mars retrograde, meer oorlogen zijn vaak gaande onder Mars retrograde dan welke tijd dan ook. Mars gaat slechts om de paar jaar retrograde. Dus dit is een tijdspanne van nu tot aan 29 juni wanneer Mars weer vooruit gaat lopen.”

Gelukkig is er wel een ‘oplossing’ Volgens Kaypacha voor deze tijd: “Het heeft te maken met het brengen van je hart in je hoofd en het hoofd in je hart, ik noem het de hartsgeest. (…). Met die hartsruimte, en waar we heen zullen gaan als mensheid, hebben we de mogelijkheid voor een win-win situatie, waar een creatieve oplossing is en waarvan iedereen profiteert.”

De mantra nog voor deze week:
Onenigheid, verdeeldheid en conflicten
gebeuren continu
Ik raak verstrikt in mijn hoofd en in mijn standpunt
en moet juist meer dan vriendelijk zijn.

 Injoy!

Bron: Gewoon Spiritualiteit, Tom Lescher

 

Translate »