Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 16 augutus 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Een buitengewoon inspireerde Kaypacha, in het kader van de Zonneclips aanstaande maandag. En tegelijkertijd zijn er talloze transits opgebouwd de laatste tijd die nu samenkomen. “En zondag gaat de Maan naar Leeuw en dan nadert ze de Zon met de voltooiende conjunctie die terugkomt in Mars, en komt dan driehoek te staan met Saturnus, tot 21 graden Boogschutter, conjunct Zwarte aan Lillth op 21 graden Boogschutter. Jazeker, we hebben een exacte Lilith conjunct Saturnus dinsdag, maar ook dat duurt echt de hele week.(…) Uranus staat daar, driehoek met Saturnus en Lillith, driehoek met de Zon, Maan en Mars en de Noordelijke Maansknoop daar in Leeuw.”

“Mars heeft een maan die Phobia genoemd wordt. Het is angst; waar de strijder heen gaat is angst. Angst hoort bij de strijder. We hebben nu Phobia die deel uitmaakt van deze eclips. Het is tijd om onze angsten onder ogen te zien, onze fobieën te zien. Het is tijd om iedereen onder ogen te komen en ermee om te kunnen gaan, of met alles dat onze volledige expressie afremt of beperkt. Laten we eens kijken naar Leeuw op het noordelijke halfrond; Leeuw is deze tijdspanne, noordelijk halfrond of niet, het is seizoensgebonden. Het werkt samen met het noordelijk halfrond, de Grieken leefden op het noordelijk halfrond. Maar je hebt al begrepen dat de lente of ‘Ram’ het zaad is, en dat het ontkiemt via Stier en Tweelingen. En dan begint het te bloesemen. Leeuw is als de bloem.”

“En Lillth is die vrouwelijke energie van de natuur, waarin de waarheid zich uitbreidt. En ik mijn bewustzijn uitbreid, en mijn begrip ga uitbreiden. En ik word me meer en meer bewust van andere waarheden, bovenop waarheden op waarheden. Newtoniaanse fysica is waar in de derde dimensie die te maken heeft met zwaartekracht. En dan leer je iets over kwantumfysica, waar geen zwaartekracht is. En de regels en wetten van de Newtoniaanse fysica die ooit zo wáár waren binnen deze toepassing, zijn niet langer waar in de quantum-wereld. Dus zelfs de natuurwet van Boogschutter en zelfs de waarheid van Boogschutter moet deze vrouwelijke kwaliteit integreren van de Zwarte Maan Lilith, dat is de sterke vrouwelijke kracht van transformatie. En uitbreiding, en niet bang zijn om onze overtuigingen te veranderen, veranderen van wat we dachten of van wat we meenden te weten.

In het zicht van nieuwe informatie, in het licht van zelfontdekking, die constant zegt ‘ik verander en ik evolueer en ik groei.’ Ik had zoveel water nodig en zoveel zon en zoveel aarde, en nu heb ik een andere hoeveelheid zon nodig, en een andere hoeveelheid water en een andere hoeveelheid aarde. Dit is een beweeglijk teken, Boogschutter. Dus dit is echt heel krachtig. We hebben nog maar een paar maanden, Saturnus gaat direct lopen zoals ik al zei. Komende week zal ik meer vertellen over Lilith en Saturnus.”

De manta voor deze week:
Als ik echt er naar kijk,
dan is het hele leven een kans.
En als ik weiger om mijn angst onder ogen te zien
zal ik nooit leren om te dansen.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »