Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 18 mei 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Er is volgens Kaypacha licht aan het einde van de de tunnel. En dat gaat begin volgende week al gebeuren als Mercurius direct gaat lopen: “En ik zal jullie meer vertellen over deze volle Maan, Venus in oppositie met Mars; Maan/Mars in oppositie met Zon/Venus met al die andere dingen.”

“Er is veel aan de hand hier als we ons verplaatsen van deze exclusieve ruimte van zelfzuchtigheid en egocentrisme, en de exclusieve mannelijke patrichale tijd naar het inclusieve, ontvankelijke, ontvangende, balancerende van die vrouwelijke energie die in aantocht is. En die vrouwelijke energie heeft wat woede bij zich, nadat ze zo onderdrukt is voor zo’n lange tijd.”

“Om open te blijven, om vergevend te blijven, om mededogend te blijven, om aanwezig te blijven voor die ander. Met die ander. We gaan onszelf realiseren en veel meer door die ander dan ooit tevoren. Dit zijn niet de oude Vissen-tijden. Het vissen-tijdperk, vertrekken naar een berg om jezelf te vinden in eenzame meditatie.

“Waterman en het komende tijdperk in de komende 2000 jaar is de gemeenschap, andere mensen, vrienden, kennissen die samenkomen en zelfrealisatie zal uiteindelijk gebeuren door partnerschap, door de gemeenschap, door de relatie. Je gaat jezelf niet vinden in je eentje in deze tijd.”

De mantra van deze week:
Soms voel ik me als een dierenvel
strak gespannen over de bovenkant van een drum
die bespeeld wordt door de handen van de spirituele wereld
op het ritme van het lied van de spirits.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »