Kaypacha | Astrologie voor de ziel |19 juli 2017

Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Dus dit weekend, dat zie je daar, dat zag je eerst hier: Zon, Mars, Maan, noordknoop, Mercurius allemaal in het teken Leeuw. (…) En dat is super dynamisch en super krachtig. Je ziet het grote T-vierkant: Aarde, Mars, Jupiter, Uranus en Venus gaat daar naar toe.”

“Ik wil beginnen met de liefde. Ik wil beginnen met Venus. Venus in oppositie met Zwarte Maan Lilith, op dit moment. Venus komt in oppositie met Saturnus, zondag, maandag en de hele week. Precies dit is iets heel groots, laten we even terug gaan. (…) De nieuwe conjunctie van Venus en Saturnus gebeurde op 30 oktober. (…) Denk maar aan waar je was, wie je hebt ontmoet, welke beslissingen je hebt genomen rond geld, financiën, relaties en liefde. Venus is wat ik waardevol vind. Mijn waarden. Wat is het meest belangrijk voor mij, mijn prioriteiten. Wat verlang ik het meest in mijn leven. Deze persoon, dit prachtige object, deze kunst, deze muziek, het is onze smaak. En Saturnus is vorm en structuur, dus afgelopen oktober of je het nu leuk vindt of niet, klaar of niet, bewust of onbewust, we kwamen terecht in een veld van verbinden aan, of beslissingen. Dat is waar Saturnus mee te maken heeft. Een relatie vormgeven met een nieuwe waarde. En deze staat in Boogschutter en niet alleen Boogschutter. Het mooie is, wanneer je je het Pele-rapport kunt herinneren, je kunt ernaar terug gaan, conjunct de Grote aantrekkingskracht. De Grote Aantrekker, het grootste element in het universum.”

“En de noordelijke maansknoop in Leeuw in het komende anderhalf jaar en dat heeft te maken met: ik ben zo sterk in mijn waarheid en op mijn pad en afgestemd. Ik ben compleet authentiek. Ik heb het hart op de tong ik laat je geheel zien wie ik ben, of je het leuk vindt of niet, klaar of niet. Dit is wie ik ben. En ik vind het geweldig om geliefd te zijn en geadoreerd en gewaardeerd om wie ik ben, dus ik zet mijzelf op het toneel met de microfoon onder het spotlicht. En dat is echt Wow!”

De mantra voor deze week:
Als een vlinder die uit de cocon komt kruipen
ben ik innerlijk getransformeerd.
Elk deel van mezelf is nu afgestemd op de waarheid.
ik heb niets meer om te verbergen.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »