Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 21 juni 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Dit zijn zeer persoonlijke dingen die een beetje uitgedaagd kunnen worden. Want deze Zon en Mars komen langs en hier is grote, slechte Pluto daar in Steenbok. We hebben het net gedaan door Zon/Mercurius in oppositie met Saturnus daar. Nu komen ze in Kreeft, ze komen in oppositie met Pluto en vierkant met Jupiter hier in Weegschaal. Partners en relaties. Laten we eens praten over dat T-vierkant. Mijn persoonlijke wereld, heel belangrijk. Het is het introverte in ons allemaal dat echt naar binnen wil gaan. Zo van: het buitensluiten van de wereld en in mijn slaapkamer blijven en praten tegen mijn innerlijke stemmen.”

“Dus er is deze echt prachtige verbinding die we kunnen hebben met andere mensen. En het roept ons min of meer uit onze kern, uit ons centrum. En Pluto roept ons buiten naar het kantoor, buiten naar het werk. En de Nieuwe Maan en Mars en Mercurius willen gewoon meer blijven in de innerlijke wereld. Sommigen van ons zullen dit misschien een beetje meer voelen dan anderen. Het hangt af van waar het valt in jouw geboortehoroscoop.”

“En dan deze Venus daar is Stier die sextiel staat met Kreeft. Het is als ‘dit is een echte goede tijd voor aanvoelen, voorstellen, breng dat schilderij in, of breng in dat boek in of breng in… doe je fotografie’. Het gaat erom echt geïnspireerd te zijn. Creëer tijd om geïnspireerd te zijn. Die Venus in Stier, zij is verheven in Stier, zij heerst over Stier. Echt supersterk. Om te aarden en stil te zijn, zinnelijk, in deze rotsen, bomen, weiden. En mijn innerlijke wereld, dit is echt zo’n mooie, innerlijke tijd. Het is geweldig dat in het Noordelijke Halfrond het de langste dag is.”

De mantra voor deze week:
Wanneer ik in mijn centrum ben, mijn binnenste kern,
volledig ontspannen, niets meer nodig hebbend.
Ik verbind me met de Moeder die aan alles geboorte gaf,
als ik in de stilte haar kan horen roepen.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »