Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 27 september 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Jupiter in oppositie met Uranus. Kaypacha heeft het ervaren met het uploaden van zijn Pele-rapport. Ik ervaar het nu vrijdagavond met het opladen van de video met ondertiteling.. Het duurt meer dan drie uur. Maar goed, we laten ons niet uit het veld slaan. We gaan er gewoon op af, direct naar ons doel een mooiere, nieuwe wereld.

“Het einde aan de illusie kwam met Jupiter in oppositie met Uranus. Jupiter in het teken Weegschaal is dat onze partnerschappen, de ander, onze intieme nabije ‘anderen’, ons onze illusies laten zien. En onszelf laten zien. En dit creëert de Uranus in Ram. Uranus in Ram is openbaring, verlichting, zoiets als ‘oh wow! Dat ben ik! Dat is mijn ‘Ram’, dat is mijn mannelijke energie. Dat is mijn seksuele natuur. We worden allemaal onthuld aan onszelf, door onze partnerschappen. En als je wilt vasthouden aan illusies zou je weleens relaties kunnen vermijden. Want dit is waar je beide kunt doen, dat is waar het bij opposities over gaat, en daar wil ik me echt op focussen, (…) Deze oppositie zal een flink tijdje duren. Zeker tot het moment dat Jupiter naar Schorpioen gaat, 10 oktober, kunnen we echt zeggen dat deze Jupiter-oppositie, deze Jupiter-Uranus oppositie een enorm effect heeft, omdat het een opeenstapeling is van alles wat er in 2017 is gebeurd.”

“Het is heel interessant, daar dacht ik straks aan, dat Jupiter en Uranus beide te maken hebben met ‘waarheid’. Jupiter heeft te maken met waarheid, maar dat heeft meer te maken met filosofie, met deze wereld, met de uitbreiding van het bewustzijn, maar het andere waar ik aan denk is dat Uranus ook te maken heeft met ‘verlichting’. Uranus geeft je de waarheid via je onderbewuste, vanuit je onbewuste. Jupiter zit meer in de middenwereld als we naar het sjamanisme kijken. Jupiter en Saturnus bevinden zich in de middenwereld. Uranus bevindt zich in de hemelse wereld. Dus dat is de hemelse waarheid, doordringend, betekenisvol, en soms gewoon exploderend in deze middenwereld.”

“Het andere is het mannelijke en het vrouwelijke. Ik zou een aantal uren kunnen besteden aan het mannelijke en het vrouwelijke, we hebben het hier al over gehad. De noodzaak voor ‘leegte’, het mannelijke is de leegte, het niets, helderheid, eenvoud, niets… Ik wil in de leegte zitten. Het yoga-pad is een mannelijk pad. Ik ga zitten en doe mijn Kundalini-yoga en ik ga de leegheid in en ik zet alles stil. Geen afleidingen meer. (…) En het vrouwelijke heeft te maken met verbinding. Ik wil me verbinden met de aarde, de lucht, met de wolken, de regen, met mij en met jou en met onze emoties en onze geest; het heeft allemaal te maken met verbinding, verbinding, verbinding, verbinding. Dus de balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke is nog zoiets waar Uranus en Jupiter in het spel zijn.”

De mantra voor deze week:    
Mijn visie op perfectie,
moet nu gebaseerd zijn
niet alleen op ‘mij’, of op ‘wij’,
maar ook op de hele schepping.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, Tom Lescher


Je zou ook interesse kunnen hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 21 september 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »