Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 28 februari 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “We spraken over drug overdosis, we spraken over escapisme, we spraken over onverantwoordelijkheid. En daar is waar de mantra week een beetje mee te maken heeft. Die enorme hoeveelheid schade en pijn kan het gevolg zijn van zelfgenoegzaamheid, waar ik niet bewust van ben. Ik ben me niet bewust van mijn impact, van mijn grenzen van de effecten van mijn handelen, daden, gedachten en woorden op andere mensen en op mijn omgeving en op de gehele wereld.”

“Dit is onderdeel van het probleem van de VS. Als je kijkt naar de geboortehoroscoop van de VS, heeft het Neptunus in het 9e huis, wat illusies zijn van grootsheid. In het bijzonder rond natuur en natuurlijke bronnen. En het denken dat ze gewoon min of meer ongebonden zijn. En we kunnen het gewoon opzuigen, alles opzuigen en alles gebruiken. En er zal geen negatief effect zijn of zoiets dat leeft in dat gekke lala-land. Zoals je kunt zien richt dit chaos aan in persoonlijke relaties, in liefdesrelaties, in familierelaties, als we geen mogelijkheid hebben om te antwoorden. En geen besef van de ander.”

“Dus we kunnen zien dat het niet allemaal om ‘mij’ gaat, als een afgescheiden wezen. We beginnen te zien door het openen van ons kruinchakra dat deze ‘ik’ in feite is verbonden met alles en al wat er is. En dit is de mystiek. En Vissen en Neptunus heersen over de mystiek. De mysticus ziet de eenheid en de vereniging van alle creatie. En het is niet de creatie die ‘mij’ voedt, omdat ik een eenling ben, maar het is dit hele gebeuren zoals ‘wat ik uitzet komt terug’. Wat je rondstuurt, komt weer terug’. En hoe meer ik geef, hoe meer er terugkomt. En hoe meer deze creatieve stroom van energie blijft doorgaan.”

De mantra voor deze week:
Er is een enorme hoeveelheid aan schade en pijn
Als gevolg van gewoon ‘vrij’ willen zijn
Wanneer het pad der bevrijding mij leert,
dat Liefde niet alleen maar om ‘mij’ draait.

 Injoy!

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 21 februari 2018

Translate »