Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 3 januari 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Mars staat vierkant met de maansknopen en dat is de scalpel, het mes, de machete. En dit vierkant naar de knopen zegt ‘dit moet gebeuren!’ Voordat je door kunt gaan naar de volgende knoop. Voordat je vertrekt uit die zuidknoop zul je de koorden moeten doorsnijden. Gebruik je machete, gebruik je mes, gebruik de mannelijke kracht van je vastberadenheid, van je wil, van je verlangen, om je echt te kunnen focussen op Leeuw, want de noordknoop is in Leeuw.”

“En tegelijkertijd geven we ergens geboorte aan. Dit is een tijd van geboorte. We hebben zojuist Jupiter gehad die door dit punt is gegaan, nu gaat Mars door dit punt heen. En we hebben de Zon en Venus gehad die over Saturnus zijn heen gegaan. En na Pluto beginnen we echt aan de nieuwe geboorte en ik heb het gevoel dat ik door deze geboorte ben heen gegaan. We zijn door dit ‘persen’ heen gegaan. Ik heb het daarover gehad; in de maand november en december: diep ademhalen, persen; we geven geboorte en dat is zeer intens. Ik heb echt het gevoel dat deze geboorte er is geweest, en we zien dat nu ook als het ware.”

“Maar laten we ons hart open laten, en laten we zoveel mogelijk vriendelijke liefdevolle zorg hebben gedurende deze transitionele tijden, tot het uiterste. En probeer de hoeveelheid trauma te beperken. Probeer zoveel mogelijk schokkende dingen te verminderen. En probeer zo gemakkelijk mogelijk door deze transitionele periode te komen van dood en loslaten, zodat we in 2018 opnieuw geboren kunnen worden. Op een nieuwe manier, zonder teveel wonden die we moeten genezen. Zonder teveel littekens.”

De mantra voor deze week:
Als ik de koorden doorsnijdt die mij afremmen
en die mij aan verleden binden,
open ik mijn hart en pas ik liefdevolle verzorging toe
om het niet zo rommelig te maken.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 27 december 2017

Translate »