Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 31 mei 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Het grote ding waarover ik ook wil praten, is de Zon in oppositie met Zwarte Maan Lillith. Zon in Tweelingen in oppositie met Lilith. Mars is nog steeds echt in oppositie met Saturnus. Als je technische info wilt: helemaal tot aan zondag. Zolang het in Tweelingen is, zal het in oppositie zijn met Saturnus. Dus dit is Zon en Mars in Tweelingen in oppositie met Saturnus en Lillith in Boogschutter. We willen het kort hebben wat dat betekent. Omdat daarbovenop, op zondag, de Zon exact vierkant staat met Neptunus. Dus we hebben een T-vierkant: Zon, Lilith in oppositie, beide vierkant met Neptunus.”

“Dit is een hele mooie tijd. We gaan zien dat het een soort van thuiskomen is. En dat thuiskomen zou kunnen zijn: naar buiten komen. En dat naar buiten komen kan zijn: ik moet mijn waarheid spreken, ik moet echt gaan zitten en op deze plek zijn, omdat deze relatie belangrijk is. En ik bedrieg je door niet alles te zijn wat ik kan zijn. Ik bedrieg mezelf door niet alles te zijn wat ik kan zijn. Want we schrompelen ineen, wanneer aan onszelf twijfelen en wanneer we proberen iets te zijn wat we niet zijn. We verleppen van binnen, we rotten weg en onze ziel verdort slechts en gaat dood.”

“Het is een beslissing. Dit is een tijd van beslissen en omzetten in het breken, bevrijden en vrijmaken van onszelf van deze oude, heel oude, mannelijke, gedomineerde externe god. En komen in de godin. Komen in de innerlijke wereld van mijn waarheid. In plaats van een hoeveelheid wetten en regels te volgen die ons zijn opgelegd door onze partners, onze kinderen, onze ouders, onze maatschappij. Ga buiten in de natuur. Ga in je lichaam. Doe je oefeningen, je yoga, je meditatie, speel je muziek, schilder, beoefen je kunst. En voel, voel wat goed voelt, ga daarin. En het gaat je helpen om uit te breken.”

De mantra voor deze week:
Wanneer ook ik te bang ben,
om te spreken en mijn waarheid te bezitten.
Dan dimt mijn licht, verlep ik van binnen,
teleurstellend beiden, ik en jij.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »