Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 7 februari 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Jupiter in Schorpioen wil gewoon doordringen tot de diepere mysteriën van het leven, er is dus van alles aan de gang. Het is echt een goede tijd voor de uitbreiding van het bewustzijn. Ik ben vele gebieden, ik heb vele dimensionale niveaus. En zoals je kunt zien op de horoscoop aan het begin; alle planeten bevinden zich boven de horizon.”

“Zelfs de Maan die door Schorpioen gaat, Boogschutter, Steenbok, die komt eraan richting de zonsverduistering in Waterman. Het zit allemaal bovenaan. Dit ‘boven’ is zeer transpersoonlijk, objectief, niet subjectief. Uranus is de enige planeet hier in de laatste graden van Ram. En die staat onder de horizon.”

“De noordelijke maansknoop bevindt zich in Leeuw. De noordknoop van Pluto bevindt zich in Kreeft. De noordknoop van Jupiter en Saturnus bevinden zich in Kreeft. Die noordknopen hebben te maken met het evolutionaire pad. Ze hebben te maken met het onbekende, wat we nog niet hebben ondervonden. Maar als we het onbekende en het nieuwe betreden, evolueren we. Dus in het bijzonder in dit geval en in deze tijd, hoe verleidelijk het ook zou kunnen zijn om uit je lichaam te treden en astrale projecties te creëren, en naar de Pleiaden te reizen, en lala, lulu, kwek, kwek…

Het betaamt je om te onthouden dat je een hart hebt, dat je een mens bent. En dat onze evolutionaire reis op deze planeet en in deze dimensie, en dat zullen we dit weekend ook weten met de Maan die door Steenbok gaat, en die Saturnus en Lillith en Pluto tegenkomt… deze planeet heeft echt te maken met verbondenheid.

We hebben hier te maken met ego’s, we hebben afgescheiden fysieke lichamen, we hebben hier onze eigen bankrekeningen, dus de uitdaging zit hier. Daarbuiten is het bijna vluchtgedrag op dit moment.”

De mantra voor deze week:
Het is goed om eruit te stappen en vooruit te kijken
Mezelf opnieuw uit te vinden
Zolang ik niet vastloop in mijn ‘hoofd’
Maar ook mijn hart open houd.

 Injoy!

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 31 januari 2018

 

Translate »