Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 9 augustus 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Kaypacha beschrijft voor iedereen en de wereld intense tijden, minimaal tot aan de zoneclips op 21 augustus. Mercurius is al vanaf 4 maart in oppositie met Neptunus en die valt op dit moment praktisch samen met een Mercurius retrograde die nu begint. Ik heb het zelf; ervaren; vorige week is mijn hoofdcomputer gecrasht. En vandaag was mijn reservecomputer geïnfecteerd, waardoor het monteren van de ondertiteling tergend langzaam ging.

“We hebben hier deze twee weken durende periode van echt opbouwen vanaf de Zuidknoop, de Maaneclips, naar de Noordknoop, de Zoneclips. Dit is het eclipsenseizoen. Een twee weken durende tijdsperiode die bijzonder intens is.”

“Het is werkelijk een openbaring en dat is waar het in deze tijdsperiode over gaat. Openbaring, onthulling, zoals ik al zei: het jaar van 2017 is van het einde van de illusie en van diepgaande openbaring. Nu we net Uranus hebben gehad die retrograde ging. Uranus haalt ons uit de tijd en ruimte naar onze persoonlijke, onbewuste wereld. Onze persoonlijke, onbewuste wereld heeft elke toekomstige mogelijkheid in zich; het is onze genie. Het is onze excentrieke, unieke Akasha kroniek van vorige levens. Alles wat we gedaan, geleerd, geweten hebben. En het heeft wel te maken met de toekomst, waarom we hier zijn.”

“En Venus in Kreeft gaat over ‘wat ik persoonlijk nodig heb, wat ik persoonlijk wil.’ En daar kan een oppositie zijn. Pluto in Steenbok van ‘Jij bent hiervoor verantwoordelijk. Dit is jouw plicht. Dit is jouw verplichting.’ En het kan heel veel oppositie ondervinden van Venus in Kreeft, wat is ‘Wel, ik voel dat gewoon niet. Waar ik zin in heb is een stuk chocoladecake.’ Maar zie je wat ik zeg? Het kan intens zijn. Er kunnen intense eisen zijn. Er kunnen ook nieuwe verlangens wakker worden. (…) Onze diepere, emotionele behoeften die misschien nog niet kunnen zijn gevoed, ontmoet, herkend, gerealiseerd in onze relaties. Dus, dit kan echt een tijd zijn van dingen die opborrelen naar de oppervlakte vanuit de diepte in die Plutonische onderwereld.”

“Maar het andere ding deze week dat ik juist echt wil benadrukken -en natuurlijk is het in de mantra- is dat met name vanaf nu tot 21 augustus, zoals ik zei, Mercurius oploopt en stilstaat op zaterdag. Vanaf nu tot zaterdag en de hele volgende week is het zeer dicht bij deze oppositie met Neptunes. Het is geen tijd om contracten te tekenen, grote beslissingen te nemen, dingen neer te zetten, dingen uit te zetten. Dit is een tijd van getikte mensen en rare dingen, en openbaringen die plaatsvinden.”

De mantra voor deze week:
Wanneer ik rijd door een onweersbui,
haal ik mijn voet van het gaspedaal.
En ik ga voorzichtig verder, onderzoekend mijn opties,
langzaam rijden terwijl ik het voorbij laat gaan.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »