Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 9 mei 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Het is alsof we heel veel te doen hebben, tegelijkertijd. Dus er zijn veel gebieden waarop we echt vooruit kunnen gaan, en waarop we werkelijk enorme stappen kunnen zetten, in het manifesteren van ons volledige potentieel. Of we kunnen overlopen worden, omver geworpen worden, of ons geslachtofferd voelen zodat we echt teruggaan naar een gebied waarin we voelen van: oh help dit is te moeilijk, het is teveel, het gebeurt allemaal tegelijkertijd,”

“En ik wil toch Lilith de duistere vrouw noemen. Ook al is ze de zwarte maan Lilith, maar het is echt de vrouwelijke periode. Het vrouwelijke is constant bezig het mannelijke in de gaten te houden om te zien of het mannelijke in waarheid is en op koers blijft. Zodat zij kan verzachten en openen en alles van zichzelf kan geven aan het verbond”

“Dit is die Zon in Stier in een mooie driehoek naar Pluto, Lillith, Mars en al die Steenbok-energie daar bovenin. Maar waar we mee te maken hebben is die Mars die naar Waterman gaat en vierkant komt met Mercurius en Uranus, die ‘de wind van de verandering’ creëren, dus het is meer zoiets als ‘whow, hoe blijven we stevig staan tegen die wind der verandering in, zonder te breken, omver te vallen, maar in plaats daarvan gaan bloeien en bloesemen. Dus ga ervoor, doe het, dit is de tijd. Wij zijn degenen waar we op gewacht hebben.”

De mantra voor deze week:
Wanneer ik te maken krijg met krachten buiten mijn controle
moet ik mijn kracht van binnenuit aanspreken
En zoals een hoge boom met diepe wortels,
Blijf stevig staan en beweeg met de wind.

 Injoy!

Voor het Nederlandstalige transcript klik hier

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 2 mei 2018

Translate »