Wat definieert je?

(Green Renaissance) Kwetsbaarheid is een emotie waar bijna niemand zich gemakkelijk bij voelt. We associëren het met onzekerheid en risico’s. Toch is kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven zoals liefde, vertrouwen, vreugde en geluk.

Wat definieert je?

Onszelf openstellen en echt laten zien wie we zijn kan eng zijn. We vinden het moeilijk om eerlijk te zijn over onze onzekerheden en angsten. We stoppen onze gevoelens diep weg en dragen een masker op ons gezicht dat tegen de wereld zegt: “Ik voel me prima.” We leven achter muren en vermijden kwetsbaar te zijn.

Maar om liefde en verbinding volledig te voelen, moeten we kwetsbaar zijn. Kwetsbaarheid verbindt ons. Het is een groot geschenk dat we aan een ander geven, wanneer we hen alles laten zien van wie we zijn. En dit opent de deur voor hen om ook alles van zichzelf met ons te delen.

“Alleen als we dapper genoeg zijn om de duisternis te verkennen, zullen we de oneindige kracht van ons licht ontdekken.”
Brene Brown

Om deel uit te maken van onze filmreis: https://www.patreon.com/greenrenaissance
Als u liever een eenmalige bijdrage wilt doen, onze PayPal gegevens zijn: paypal.me/greenrenaissance

Wie is Green Renaissance? Wij zijn een klein collectief van 2 gepassioneerde filmmakers (Michael en Justine). We leven off-grid en wijden onze tijd aan het maken van films waarvan we hopen dat ze inspireren en ideeën delen.

Bron: Green Renaissance


Je kunt ook interesse hebben in:

Alles in de geest

De essentie van het leven

Translate »