Missie & Visie

Global Heart is een online magazine voor alle mensen die zoeken naar een dieper begrip van het leven en de wereld waarin wij leven. Positieve en in het hartgevoelde journalistiek is grotendeels wat wij doen.

Global Heart gaat over het leven van een gezond en authentiek leven. Wij geloven in het creëren van verandering door het verhogen van bewustzijn en door buiten de kaders te denken. In ons leven staan wij voor enorme uitdagingen en kansen. De keuzes die wij maken definiëren ons en geven onze toekomst vorm.

Wij geloven sterk in de kracht van gedachten. Verandering in bewustzijn kan leiden in verandering van attitudes, levens en uiteindelijk de wereld waarin wij leven.

Het creëren van een spirituele relatie met onszelf is het startpunt voor een bewust, liefdevol, gezond, gelukkig en harmonieus leven. Wij bemoedigen en inspireren met als doel het creëren van een opgewekte en positieve toekomst voor ons allemaal.

 

Leer hoe te zien. Realiseer je dat alles met alles verbonden is

Leonardo da Vinci

 

Onze gedachten en daden hebben een rimpeleffect in het levensweb waarin wij participeren. Dit rimpeleffect is gebaseerd op een dieper begrip dat alles met alles verbonden is. Gedachten en handelingen zijn als steentjes die je in een vijver werpt, zij creëren rimpelingen die ver naar buiten reiken.

Wanneer een persoon een steentje in een vijver werpt, zal zij misschien een splash zien en mogelijk een plons horen. Het is denkbaar dat zij opmerkt dat de rimpelingen verder uitbreiden dan het punt waar het steentje het water raakte.

Mogelijk zal het geworpen steentje andere effecten veroorzaken. Wanneer het steentje in het water zinkt kan het een vis doen schrikken of een eend die voorbij zwemt bang maken. Degene die het steentje in het water wierp is verbonden met het steentje, het water en door haar actie met de vis en de eend. Zo heeft zij door een simpele en eenvoudige handeling een verandering veroorzaakt.

Net als het steentje dat in het water is geworpen, heeft alles wat wij denken of doen effect op mensen uit onze omgeving en hun respons hierop heeft invloed op anderen. Keuzes die wij maken kunnen verstrekkende gevolgen hebben. Ieder van ons heeft in zich de wereld in positieve of in negatieve zin te veranderen. De keuze is aan ons.

 

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien

Mahatma Gandhi

 

Translate »