Recept geschreven in de Bijbel: Deze krachtige en 3500 jaar oud remedie…

(Health Bytes) Olijfbomen worden geteeld sinds de oudheid en worden gebruikt als voedsel en medicijnen over de hele wereld. Wat de meeste mensen niet weten is dat olijfbladeren de grootste helende eigenschappen hebben, en kan longontsteking, gonorroe, tuberculose, griep, hersenvliesontsteking, herpes, hepatitis B en vele anderen ziektes genezen. Dankzij de belangrijkste verbinding oleuropein.

Een ander ding dat specifiek is voor olijfbladeren is dat het kan worden gebruikt na chirurgie voor een verscheidenheid van infecties, schimmels en bacteriën.

Het is te danken aan de antiparasitaire, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen van oleuropeïne.

U kunt thee bereiden van olijfbladeren dat effectief is tegen longontsteking, gonorroe, tuberculose, influenza, meningitis, hepatitis B, herpes, chronisch vermoeidheidssyndroom, atherosclerose, botulisme, malaria, maagzweren, difterie, urineweginfecties en encefalitis.

Thee gemaakt van olijfbladeren zal niet alleen helpen in de strijd tegen verschillende ziektes, maar het versterkt ook het immuunsysteem en bied u extra energie. Deze thee zou geconsumeerd moeten worden na chemotherapie of wanneer je gestrest bent en wilt ontspannen.

Recept voor thee van olijfbladeren

Ingrediënten:

  • 15-20 gedroogde olijfbladeren
  • 3/2 dl kokend water

Verzamel de bladeren in de lente en laat ze drogen in de open lucht. Wanneer het droog is, doe ze in een glazen pot en op een koele, schaduwrijke plek. om deze thee te bereiden zul je 15 – 20 bladeren nodig hebben.

Zet de bladeren in kokend water en kook ze gedurende 10 minuten, en neem het vervolgens er af. Laat de thee 15 minuten afkoelen. Als u wilt kunt u honing of citroen toevoegen. Deze thee is uitstekend voor de algehele gezondheid en moet enkele weken op een rij geconsumeerd worden om zijn voordelen te voelen.

Bron: Health Bytes

 

Translate »